سانس‌های اختصاصی استخر غدیر تا پایان سال رایگان می‌باشد

با تصویب هیئت رئیسه دانشگاه استفاده از سانس‌های اختصاصی استخر غدیر از تاریخ ۱۰ مرداد تا پایان سال ۱۳۹۸ رایگان می باشد

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، با تصویب هیئت رئیسه و به دستور دکتر سیدفرزاد جلالی رئیس دانشگاه، در راستای افزایش امکانات رفاهی و ورزشی دانشجویان، کارکنان و اساتید، استفاده از سانس‌های اختصاصی استخر غدیر مطابق برنامه اعلام شده از تاریخ ۱۰ مرداد تا پایان سال ۱۳۹۸ رایگان می‌باشد.
دانشجویان، کارکنان و اساتید می توانند با ارائه کارت شناسایی یا معرفی نامه از واحد مربوطه از امکانات سانس‌های اختصاصی دانشگاه استفاده نمایند.

تصمیمات اخذ شده شورای نظارت و بهره‌برداری دانشگاه در سال ۹۸ (دوشنبه ۹۸/۴/۲۴)
۱-  دانشگاهیان جهت تمدید بلیط های سال‌های ۹۶ و ۹۷ برای استفاده از سانس‌های غیراختصاصی،  تا تاریخ ۱۰ مرداد ۹۸ شخصا به اداره تربیت بدنی مراجعه نمایند. در صورت عدم مراجعه بلیط‌ها فاقد اعتبار بوده و قابل تمدید نمی باشد.
۲- جهت تهیه بلیط استخر در سانس‌های غیراختصاصی، دانشجویان به اداره تربیت بدنی و کارکنان نیز به واحد رفاهی دانشگاه مراجعه نمایند.