بازدید رئیس مرکز ‌ملی مهارتهای حرفه ای علوم پزشکی وزارت بهداشت از معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابلَ، دکتر جمشید حاجتی رئیس مرکز ‌ملی مهارتهای حرفه ای علوم پزشکی وزارت بهداشت از معاونت آموزشی دانشگاه بازدیدنمودند.

گفتنی است این بازدید با حضور دکتر امری معاون آموزشی دانشگاه و مدیران امور هیات علمی،تحصیلات تکمیلی و مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه صورت گرفت.

در ادامه دکتر حاجتی از مرکز مهارتهای حرفه ای واقع در مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه و مرکز آزمونهای الکترونیک در حال ساخت دانشگاه بازدید و در جریان سیر تجهیز و تکمیل این مرکز قرار گرفت.

دکتر حاجتی در پایان ضمن تشکر از تلاشهای انجام شده در این زمینه نکات پیشنهادی و راهنماییهای لازم جهت تسریع صدور مجوز مرکز مهارتهای حرفه ای توسط وزارت متبوع و مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه بیان نمودند.