خدمات مناسب دانشگاه علوم پزشکی بابل در حوزه های بهداشتی، درمانی و آموزشی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر محمدحسین حیدری مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت از مراکز تابعه دانشگاه بازدید نمود.

گفتنی است دکتر محمدحسین حیدری مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت، دکتر جلالی رئیس دانشگاه، رئیس اداره بازرسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه و دیگر مسئولین از معاونت بهداشتی، دانشکده پزشکی، بیمارستان های آیت ا.. روحانی، کودکان امیرکلا، شهید بهشتی و مرکز جامع سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل بازدید نمودند.

همچنین دکتر حیدری در جشن روز بهورز معاونت بهداشتی بیان داشت: در طی ارتباط بازرسی های دوره ای از دانشگاه علوم پزشکی کشور، بازدیدی از حوزه مراکز بهداشتی، درمانی و آموزشی، مراکز جامع سلامت و دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام دهیم.

وی با بیان اینکه  دراین سفر دو روزه فعالیت های انجام شده توسط مدیران محترم ودلسوز محبوب دانشگاه را مورد بررسی قرار دادیم، بیان داشت : خدمات بسیار مناسبی نسبت به مردم در بیمارستان های تخصصی و فوق تخصصی حوزه های درمانی و خدمات بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل ارائه می شود.

دکتر محمدحسین حیدری بیان داشت: شرایطی فراهم شد تا پیام وزیر محترم به همکاران عزیز در حوزهای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل ابلاغ نماییم.

مدیرکل بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت  با اشاره به اینکه  در جلسه هیئت رئیسه دانشگاه از مسائل و مشکلات مرتبط این دانشگاه اطلاع پیدا کردیم، گفت: با توضیحاتی که ریاست دانشگاه در این زمینه اعلام فرمودند مسائل و مشکلاتی که حاد هستند را بصورت جد پیگیری خواهیم کرد.

وی در ادامه افزود: امیدواریم هستیم تا بتوانیم بخشی از مشکلات بهداشتی درمانی آحاد جامعه در راستای ارتقای سلامت با اضافه کردن سیستم های بهداشتی درمانی جدید، تکمیل بیمارستان های در حال ساخت و مراکز بهداشتی درمانی را حل نمائیم.

دکتر حیدری در پایان اذعان داشت: امیدواریم شاهد ارتقای هر چه بیشتر سطح سلامت جامعه، افزایش دانش، آگاهی مردم و ارتقای نیروی انسانی و تجهیزات موجود دراین دانشگاه باشیم.