موفقیت دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در بیستمین کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر رضا قدیمی از موفقیت غرور انگیز دانشجویان کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در بیستمین کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور خبر داد.

دکتر رضا قدیمی گفت: دانشجویان محقق دانشگاه علوم پزشکی بابل با ارایه ۲۲ مقاله بصورت سخنرانی و پوستر در بیستمین کنگره سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور که در تاریخ ۵ لغایت ۸ شهریور سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار گردید، حضور چشمگیری داشتند.
وی افزود: در این همایش آقای رضا نعیمی بعنوان "سخنران برگزیده پنل پزشکی بالینی" و آقای ابوالفضل رحمانی بعنوان "پوستر برگزیده پنل خون شناسی و سرطان" معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.
دکتر قدیمی بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی بابل توانست پس از دانشگاه قزوین، مشترکا بهمراه دانشگاههای کرمانشاه و اصفهان و علوم بهزیستی بیشترین رتبه های برگزیده را بخود اختصاص دهد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در این کنگره ۲۲ مقاله دانشجویان کوشا و افتخار آفرین دانشگاه علوم پزشکی ارایه شد که از نظر تعداد مقالات پذیرفته شده در رتبه ۶ از میان ۵۶ دانشگاه  و دانشکده علوم پزشکی قرار گرفت.