کسب رتبه های برتر دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی (Ph.D)

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر پرویز امری معاون آموزشی دانشگاه از کسب رتبه های برتر دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه در آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی (Ph.D) سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ خبر داد.

دکتر امری گفت: خانم ارغوان زبردست رتبه یک رشته ویروس شناسی پزشکی و آقای صدرا سماورچی تهرانی رتبه یک رشته بیوشیمی بالینی کشور در آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی (Ph.D)  را کسب نموده و در دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شدند.

وی افزود: همچنین خانم گلناز گودرزی موفق به کسب رتبه سوم رشته بیوشیمی بالینی کشوری گردید و وی نیز در دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه تحصیل خواهد داد.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: خانم الهام قدمی با رتبه پنج در رشته ژنتیک پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، خانم بهاره کرانی در رشته بیوشیمی در دانشگاه تربیت مدرس، خانم عطیه آل احمد و آقای مهدی باباشمسی در رشته بیوشیمی در دانشگاه علوم پزشکی بابل ، آقای امیرحسین معالی در رشته بیوتکنولوژی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد خانم ثمره پنجه شاهی در رشته ژنتیک پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پذیرفته شدند.

دکترپرویز امری اذعان داشت: این موفقیت را به همه اساتید و دانشجویان تبریک عرض می نمایم و آروزی موفقیت های بیشتر برای این عزیزان و همه دانشجویان را دارم.