تحویل یک دستگاه از بروزترین آمبولانس های دنیا به منطقه بندپی شرقی بابل

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر لعلی از تحویل یک دستگاه آمبولانس اسپرینتر کمک دار ۳۱۵ به پایگاه اورژانس گلوگاه بندپی بابل خبر داد.

دکتر ابوالقاسم لعلی رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: آمبولانس اسپرینتر ۳۱۵ اورژانس مجهز به تجهیزات مدرن روز دنیا شامل دی سی شوک و ونتیلاتور(دستگاه تنفس مصنوعی) و برانکاردهای مجهز جهت راحتی بیشتر بیماران می باشند و تجهیزات و امکانات به کار رفته در آنها از بروزترین های دنیا می باشد و می توان در مناطق صعب العبور و بالادست بندپی شرقی بابل از آن استفاده کرد.
وی با بیان اینکه ارزش این آمبولانس بالغ بر ۲۰میلیارد ریال می باشد، اضافه کرد: این آمبولانس با توجه به قدرت بالای فنی و موتور و با وجود سیستم تقویت شده کمک های جلو و عقب و تعلیق می تواند در انجام ماموریت در مناطق صعب العبور کمک  بسیار شایانی انجام دهد.