برگزاری مراسم بدرقه کاروان اربعین دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، مراسم بدرقه کاروان اربعین حسینی دانشگاه با حضور دکتر مهدی پورامیر، معاون فرهنگی ‌و دانشجویی دانشگاه و دکتر عباس نیکزاد، مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری پنجشنبه ۱۸ مهر ماه ۹۸ در مسجد امام علی(ع) دانشگاه برگزار شد.

دکتر پورامیر، رئیس ستاد اربعین دانشجویی دانشگاه در خصوص کاروان اربعین امسال گفت: کاروان اربعین دانشجویی دانشگاه متشکل از ۴۰ دانشجو با همراهی مسئولین دانشگاه از جوار مقبره شهدای گمنام واقع در مسجد امام علی(ع) دانشگاه به سوی کربلای معلی رهسپار شدند.

گفتنی است هاشمی‌زاده، دبیر ستاد اربعین دانشگاه ضمن تشکر و قدردانی از ریاست دانشگاه، معاون دانشجویی و فرهنگی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و سایر مدیران، گزارشی مختصر از شکل گیری این کاروان ارائه دادند.
همچنین در ادامه این مراسم دکتر نیکزاد در خصوص این حرکت شور و شعورآفرین گفت: اربعین مدرسه عالی تربیت نفس است و درجه‌ای رفیع در دین ما دارد. او همچنین دانشجویان را به کمک‌رسانی زوار امام حسین(ع) و مردم مهمان‌نواز عراق در طول این سفر معنوی ترغیب کرد.

گفتنی است در خاتمه این برنامه، با حضور مسئولین دانشگاه، دانشگاهیان علوم پزشکی بابل بدرقه شدند.