ثبت نام ۱۷۰ دانشجوی مقاطع تحصیلات تکمیلی ورودی جدید در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر یحیی پور از ثبت نام ۱۷۰ دانشجوی مقاطع تحصیلات تکمیلی ورودی جدید در دانشگاه خبر داد.

دکتر یوسف یحیی پور مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی بابل با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۴۳۰۰ دانشجو در دانشگاه مشغول به تحصیل هستند گفت: از این تعداد حدود ۷۵۰ فراگیر در مقطع تحصیلات تکمیلی می باشند.
وی با ذکر این نکته که از ۱۷۰ پذیرفته شده مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه در سال تحصیلی جدید (مهر ماه ۱۳۹۸) ثبت نام بعمل آمد، اذعان داشت: ترکیب قبول شدگان سال تحصیلی جدید شامل ۳ دستیار فوق تخصصی، ۶۵ دستیار بالینی، ۱۸ دستیار دندانپزشکی، ۷ دانشجوی دکترای تخصصی(Ph.D) و ۷۵ دانشجو کارشناسی ارشد می باشد.
دکتر یحیی پور در همین راستا افزود: برای افزایش آگاهی و پیشگیری از مشکلات آموزشی و پژوهشی و توانمندی دستیاران، کارگاه ها و کلاس هایی در زمینه آیین نامه های دوره دستیاری، روشهای تدریس، روش های مطالعه، الزامات بیمه ای-درمانی، پرونده نویسی بیماران، اصول رفتار حرفه ای، انواع روشهای ارزشیابی بالینی (OSCE, Dops, Mini-CEX, KFP, PMP, …)، کارگاه CPR، اصول تنظیم پروپوزال پژوهشی، معرفی انواع مطالعات (RCT, Case-Control, Cohort study, …)، انواع مطالعات متاآنالیز و مرور سیستماتیک، معرفی پایگاههای مهم اطلاعاتی و اصول جستجوی منابع علمی بمدت یک هفته در مرکز آموزشی و درمانی آیت اله روحانی برگزار شد.