چگونگی کاربرد ابزار برد هوشمند

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر نسرین نوابی مسئول دفتر توسعه آموزشی پزشکی دانشکده رامسر از چگونگی کاربرد ابزار برد هوشمند خبر داد.

دکتر نوابی گفت: فیلم درباره چگونگی کاربرد ابزار برد هوشمند و معرفی این ابزارها می باشد و مدرسین دانشگاه از دیدن هرقسمت از فیلم قادر به اجرای کاربرد و تمرین با ابزار این برد خواهند بود.
وی با اشاره به اینکه برد  هوشمند در چند مورد می تواند یک ابزار کمک آموزشی موثر در اجرای آموزش برتر باشد گفت: برد  هوشمند دارای مزایایی دیگری از قبیل امکان استفاده از پاورپوینت، ویژیولازر، موبایل، و دارای انواع قلم ها به صورت قلم مو، لیزری... و همچنین امکان پخش فیلم ، تصاویر و ضبط فیلم می باشد
علاقمندان می توانند برای تهیه فیلم به EDC دانشگاه مراجعه نمایند و یا لینک زیر را کلیک نمایند.