جذب بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال سرمایه نقدی و تجهیزاتی در دو سال گذشته در دانشگاه علوم پزشکی بابل

دکتر سیدفرزاد جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل:

- بیش از ۶۵ درصد مراجعین به بیمارستان شهید رجایی غیر منطقه ای و ۱۵ درصد مراجعین غیر استان مازندران هستند.
- بدلیل کثرت مراجعه و جهت رفاه حال همراهان بیماران عزیز ساخت فاز دوم همراه سرا از ضروریات این بیمارستان بود که به همت خیرین به بهره برداری رسید.
- بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال سرمایه در دو سال گذشته در بخش های مختلف به شکل نقدی و تجهیزاتی در دانشگاه علوم پزشکی بابل جذب شده است.
- در راستای اولویت ها، برنامه ها و نیاز دانشگاه، خیرین و نیکوکاران نیک اندیش ورود پیدا کردند.
- در راستای خدمت رسانی بیشتر به مردم عزیز در عرصه سلامت، پروژه های عمرانی در این دانشگاه در حال ساخت و اتمام می باشد که بزودی شاهد افتتاح آنها خواهیم بود.