کسب مقام‌های برتر توسط کارکنان دانشگاه در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت

به گزارش مفدابابل دکتر زینب جهانیان از کسب مقام‌های برتر توسط کارکنان دانشگاه علوم پزشکی بابل در بخش پژوهشی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت خبر داد.

مدیر فرهنگی معاونت فرهنگی‌ودانشجویی دانشگاه در خصوص این دوره از جشنواره قرآن و عترت گفت: مراسم اختتامیه بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت سه‌شنبه ۷ آبان سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار  و به برگزیدگان رشته‌های مختلف بخش ادبی از سوی مسوولان برگزارکننده جشنواره، جوایز ، تندیس و لوح  اعطاء شد.
او همچنین افزود: خوشبختانه از دانشگاه علوم پزشکی بابل «خانم دکتر فرشته بهمنش» در بخش نقد و بررسی کتاب حائز رتبه دوم شد و نیز «خانم زینب غلام نیا شیروانی» توانست در رشته تلخیص کتاب به رتبه دوم این دوره از مسابقات دست یابد.
گفتنی است در مرحله اول بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت،  دانشگاه علوم پزشکی همدان میزبان ۴۵۰ نفر از شرکت کنندگان در این جشنواره بود.