برگزاری گرامیداشت روزملی آمار و برنامه ریزی

مراسم گرامیداشت روز آمار با حضور معاونین درمان و توسعه مدیریت و منابع ، مدیر اداره آمار و فناوری اطلاعات و رئیس روابط عمومی دانشگاه و مسئولین آمار دانشگاه و واحد های تابعه چهارشنبه هشتم آبان ۹۸ در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

دکتر یمین ضمن بیان خیر مقدم به مدعوین محترم و تبریک روز ملی آمار ، بیاناتی درخصوص اهمیت امار و نقش آن در برنامه ریزی مدیران، نقاط قوت و ضعف و راهکارها جهت برطرف نمودن مشکلات و پیشرفت فعالیت های آماری از جمله نیاز به وجود سیستم جامع آماری جهت یکپارچه سازی آمار ارائه نمودند.
آقای دکتر بیژنی ، آقای دکتر زاهد پاشا و آقای دکتر قاسم زاده مطالبی در خصوص اهمیت اطلاعات در برنامه ریزی و یکسان سازی آمار و دسترسی سریع مدیران محترم به آمار و اطلاعات بیان فرمودند و حاضرین در جلسه نیز نظرات خود را در خصوص مسائل و مشکلات حوزه آمار بیان نمودند.
در نهایت از همه مسئولین آمار واحد های تابعه تقدیر و تشکر به عمل آمد.