همایش پیاده‌روی بانوان دانشگاهی با عنوان «از گل تا گلستان» در بابل

به گزارش دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل، همایش پیاده‌روی بانوان دانشگاهی با عنوان «از گل تا گلستان» از سالن شهید ناظری دانشگاه تا پارک بانوان برگزار شد.

گفتنی است: این همایش با حضور دکتر خفری مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان ، دکتر جهانیان مدیر فرهنگی دانشگاه ، رئیس انجمن متخصصين زنان و زايمان شاخه بابل و غرب مازندران، نائب رئیس و مشاور امور بانوان اداره ورزش و جوانان بابل ، بانوان دانشگاه و  مراکز تابعه مورخ 22 آبان ماه 98  برگزار شد.

ادای احترام به شهدای دانشگاه ، پاسخگویی به سوالات پزشکی و مسایل شرعی، مسابقات و حرکات ورزشی، اهدای جوایز متعدد ورزشی و کمک هزینه سفر خانوادگی به مشهد مقدس از دیگر برنامه ی این همایش بوده است.

همچنین دکتر خفری مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان در حاشیه همایش پیاده روی بانوان گفت: این همایش  به مناسبت هفته وحدت در راستای گرامیداشت هفته ملی سلامت بانوان و فرهنگ سازی عمومی با هدف ایجاد نشاط و ترغیب بانوان به شرکت در ورزش های همگانی و تاثیرات آن بر سلامت جسم و روح برگزار شده است.