تجلیل از مدال آوران المپیاد ورزش های همگانی و قهرمانی دختران دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، از مدال آوران المپیاد ورزش های همگانی و قهرمانی دختران دانشگاه در جلسه سیاست گذاری ورزش تجلیل به عمل آمد.

در نشست  سیاست گذاری ورزش دانشگاه که به منظور ارتقاء ورزش دانشگاهیان و با حضور اعضای  شورای ورزش دانشگاه همراه بود، دکتر پورامیر، معاون فرهنگی‌و دانشجویی و دبیر شورای ورزش دانشگاه طی سخنانی اهمیت ارتقای سطح  ورزش دانشگاه را تبیین کرد و در ادامه نیز گزارش ورزش دانشجویی و کارمندی توسط مسئولین ورزش دانشگاهیان و دانشجویان ارائه شد.

در این جلسه ازقهرمانان و مدال آوران المپیاد ورزش های همگانی و قهرمانی دختران از سوی ریاست دانشگاه تجلیل به عمل آمد.