برگزاری جلسه هماهنگی روز دانشجو دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، جلسه ی هماهنگی روز دانشجو (۱۶ آذر) با حضور مسئولین و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر پورامیر ضمن خوش آمدگویی به اعضا، گزارش کوتاهی از برگزاری جشن سال گذشته واجرای خوب وقابل قبول آن برنامه ها توسط دانشجویان ارائه نمود. معاون دانشجویی و فرهنگی خواستار  اجرای  برنامه روز دانشجو توسط دانشجویان در سال جاری و پشتیبانی و حمایت ان ها از سوی معاونت شد.

در ادامه هر یک از نمایندگان تشکلها و کانون های دانشجویی طی سخنانی به بیان نظرات و پیشنهادات خود ازجمله، پیشنهاد برگزار ی برنامه در ۱۷ آذر، تنوع در برنامه های روز دانشجو، پیگیری مطالبات دانشجویان پس از پایان مراسم، تشکیل کمیته ی پیگیری، برگزاری برنامه در عصر روز برنامه پرداختند.

درپایان مراسم روسای دانشکده ها نیزمطالب خودرا همچون لزوم برگزاری برنامه توسط دانشجویان، حفظ حرمت روز دانشجو، ارتقا برنامه های ۱۶ آذر و برگزاری جلسات هماهنگی بین تشکلها، بیان نمودند.