افتتاح سالن مطالعه پردیس خوابگاه برادران دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر پورامیر، معاون فرهنگی ‌و دانشجویی از افتتاح سالن مطالعه پردیس خوابگاه برادران دانشگاه خبر داد.

دکتر پورامیر معاون فرهنگی ‌و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل در خصوص احداث سالن مطالعه دانشگاه گفت: عملیات ساخت سالن مطالعه با متراژ بیش از ۳۰۰ متر مربع طی یک دوره فشرده ۴ ماهه از مرداد ماه سالجاری آغاز و در اواخر آبان به اتمام رسید.

وی ضمن تشکر از پیگیری‌های مدیر دانشجویی معاونت و همکاری معاونت توسعه مدیریت و منابع بیان داشت: از نکات قابل‌توجه ساخت این مجموعه، تبدیل وضعیت اتاق‌های مطالعه طبقات سابق به اتاق اسکان داشجویان می‌باشد که با توجه به کمبودها در پذیرش و اسکان دانشجویان، تعداد ۵۰ نفر ظرفیت به گنجایش موجود پردیس خوابگاه برادران اضافه گردید.

گفتنی است این مراسم با حضور دکتر سیدفرزاد جلالی رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه در خوابگاه برادران دانشگاه برگزار شد.