آغاز ثبت نام نخستین آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، اولین دوره آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران برای فارغ التحصیلان سال های ۹۶ به بعد و فارغ التحصیلان سال های قبل که آموزش مداوم و ضمن خدمت کافی ندارند و دارای مدرک شناسایی، کارشناسی ارشد و دکتری پرستاری می باشند، روز پنج شنبه ۱۷ بهمن ماه ۹۸ برگزار خواهد گردید.

گفتنی است داوطلبان می توانند از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی به آدرس www.sanjeshp.ir  از تاریخ ۳ لغایت ۱۳ آذر ۹۸ نسبت به ثبت نام و ارسال مدارک اقدام نمایند.
همچنین پس از تکمیل فرم ثبت نام و ارسال مدارک، بلافاصله کد رهگیری صادر می شود و برای افرادی که کد رهگیری دارند، در صورت کامل بودن مدارک و احراز شرایط شرکت در آزمون، کارت ورود به جلسه صادر خواهد شد.
 داوطلبان موظفند پس از صدور کد رهگیری آن را به همراه نسخه چاپ شده از فرم ثبت نامشان برای مراحل بعدی آزمون نزد خود محفوظ نگه دارند.
آزمون راس ساعت ۹ صبح روز پنجشنبه ۱۷ بهمن ماه ۹۸ بصورت کاغذی برگزار می شود.
قابل ذکر است زمان دریافت کارت ورود به جلسه ساعت ۱۸ روز دوشنبه ۱۴ لغایت ۱۶ بهمن ماه ۹۸ از طریق سایت در اختیار داوطلبان قرار گرفته و هر داوطلب موظف به پرینت کارت خود از روی سایت می باشد.
همچنین برای ورود به جلسه آزمون، همراه داشتن کارت ورود و کارت ملی ضروری می باشد.

برای مشاهده دفترچه راهنمای آزمون صلاحیت حرفه ای پرستاران اینجا کلیک کنید.

برای اطلاعات بیشتر می توانید عضو کانال روابط عمومی وامور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل شوید. (کلیک کنید)