اولین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، اولین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی دانشگاه روز یکشنبه ۲۴ آذرماه با حضور معاونین و مسئولین فرهنگی و آموزشی و دانشجویان دانشگاه در سالن شهید شجاعیان برگزار شد.

گفتنی است دراین جشنواره ایده های برتر دانشجویی به دبیرخانه جشنواره ارسال و داوری شدند. و دانشجویان صاحب ایده های برتر را معرفی نمودند.
لازم به ذکر است انتخاب بهترین نوآوری بر اساس رأی دهی دانشجویان صورت گرفت و این جشنواره مقدمه ای جهت ارسال ایده های نوآورانه دانشجویان به دومین جشنواره کشوری ایده های نوآورانه آموزشی می باشد.
 با توجه به برنامه ریزی های انجام شده در مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه مقرر شده اساتید عضو کار گروه هدایت و حمایت از ایده های نوآورانه دانشجویی، پیشنهادات لازم را به کلیه دانشجویان صاحب ایده ارائه نمایند تا ایده های با کیفیت به جشنواره کشوری ارسال شود.
همچنین نمایشگاهی از فعالیتهای نوآورانه دانشجویان پزشکی نیز در حاشیه جشنواره برگزار گردید.