برگزاری نمایشگاه نجوم در دانشگاه علوم پزشکی بابل

نمایشگاه نجوم با محوریت آشنایی با تازه‌های علم نجوم و نمایش واقعیت مجازی در دانشگاه علوم پزشکی بابل به همت کانون نجوم با محوریت آشنایی با تازه‌های علم نجوم و نمایش واقعیت مجازی، سه‌شنبه ۲۶ آذر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل، کانون نجوم معاونت  با همکاری بنیاد علمی مرحوم حریری، که یکی از خیرین حوزه علمی شهر بابل می‌باشد، اقدام به برگزاری کارگاه نجوم کرد.
در این نمایشگاه تصاویر و ماکت منظومه شمسی، ایستگاه‌های فضایی و نیز تجهیزات دیداری جهت مشاهده سیارات و ستارگان به بازدیدکنندگان معرفی شد.
گفتنی است فعالیت‌های اصلی این کانون شامل برنامه‌های آموزشی با استفاده از کتاب‌ها و نرم‌افزارهای متنوع، شناخت ستارگان، سیارات، قمرها، بررسی کسوف و خسوف‌ها، کار با تلسکوپ،  شناخت صورت‌های فلکی، شناخت علم هستی و کهکشان‌ها،  شرکت در برنامه‌ها و همایش‌های استانی و برگزاری کارگاه‌های نجوم می‌باشد.