ارزیابی بیرونی دوره پزشکی عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل انجام شد

رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل از ارزیابی بیرونی دوره پزشکی عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل توسط تیم اعتباربخشی وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جورسرایی گفت: تیم اعتباربخشی دوره پزشکی عمومی توسط هیات ارزیابی بیرونی وزارت بهداشت، دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل را در ۸ حیطه، رسالت و اهداف، برنامه آموزشی، روش های ارزیابی، دانشجویان، هیات علمی، منابع آموزشی، ارزشیابی دوره، مدیریت عالی و اجرایی که از برنامه های دبیرخانه آموزش پزشکی عمومی وزارت بهداشت است در روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه تاریخ ۷ لغایت ۹ دی ماه سال ۱۳۹۸ مورد ارزیابی قرار دادند.

وی گفت: در این راستا هیات ارزیابی بیرونی به سرپرستی دکتر عبدالجواد خواجوی و اعضای تیم در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل حضور یافته و علاوه بر رویت مستندات حوزه ها، فضاهای اداری- آموزشی- پژوهشی دانشکده، گروه های آموزشی علوم پایه و بالینی و نیز مراکز آموزشی و درمانی دانشگاه را مورد ارزیابی قرار دادند.

دکتر جورسرایی افزود: دکتر ابولفضل محمدی نماینده دبیرخانه پزشکی عمومی با حضور در جلسه اختتامیه از نزدیک در جریان روند اعتباربخشی قرار گرفته و با تاکید بر این که ارزیابی بیرونی علاوه بر ارتقا کیفیت آموزشی به تقویت زیرساخت های دانشگاه نیز کمک  خواهد نمود.
رئیس دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: تیم اعتباربخشی دوره پزشکی عمومی وزارت بهداشت جلساتی با اعضای هیات علمی، دانشجویان و .. را نیز برگزار نمودند.
وی در پایان از زحمات رئیس دانشگاه، معاونین، روسای بیمارستان ها، اعضای هیات علمی، دانشجویان، کارشناسان و کارکنان تقدیر و تشکر نمود.