برگزاری کارگاه آموزشی نحوه انعکاس اخبار خودکشی در رسانه ها

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل، کارگاه آموزشی نحوه انعکاس اخبار خودکشی در رسانه ها ویژه اصحاب رسانه روز دوشنبه ۳۰ دی ماه ۹۸ ساعت ۸:۳۰ صبح در سالن اجتماعات امام خمینی(ره) معاونت بهداشتی برگزار می گردد.

امروزه رسانه ها با تامین طیف وسیعی از اطلاعات نقش مهمی در اجتماع بشری ایفا می کنند و به دلیل فراگیر بودن و نیز اعتماد جامعه، می توانند اثرات متعدد و گاه متناقض بر سلامت روانی اجتماعی داشته باشند.
گفتنی است رسانه با درج و انتشار صحیح اخبار می تواند در پیشگیری از خودکشی نیز نقش فعالی داشته باشد. در همین راستا کارگاه آموزشی نحوه انعکاس اخبار خودکشی در رسانه ها ویژه اصحاب رسانه (اصحاب رسانه های محلی منطقه تحت پوشش) روز دوشنبه ۳۰ دی ماه ۹۸ ساعت ۸:۳۰ صبح در سالن اجتماعات امام خمینی(ره) معاونت بهداشتی برگزار می گردد.
از علاقمندان جهت شرکت در این کارگاه دعوت بعمل می آید.