آیین نامه بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ شد

مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، آیین نامه بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت را به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ کرد.

به گزارش وبدا،  فرایند اجرایی این جشنواره روز سه شنبه ۱ بهمن ماه همزمان با نشست کارشناسان قرآنی و مسئولان دبیرخانه‌های جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی در کرمان آغاز می‌شود.

علاقمندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند از ۱ بهمن ماه با مراجعه به آدرس http://quran.behdasht.gov.ir/ در این جشنواره ثبت نام کنند.

در  این آیین نامه تغییراتی نسبت به جشنواره پیشین دیده می‌شود و برخی رشته ها به این جشنواره افزوده شده است. رشته شعر نو در بخش ادبی و رشته مناظره در بخش تیمی از جمله این تغییرات است. در بخش هنری نیز رشته تابلو فرش به دیگر رشته‌ها افزوده شده است. در رشته ترجمه خوانی ترجمه سوره حجرات برای اجرا معرفی شده و رشته نماز به رشته‌های بخش معارفی اضافه شده است. در بخش پژوهشی نیز رشته استارت آپ به دیگر رشته ها افزوده شده است.

گفتنی است اختتامیه بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت سال آینده در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود.