پلمب مطب دندان‌پزشکی غیرمجاز در بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پرشکی بابل، دکتر سید مصطفی قاسم‌زاده از پلمب مطب دندان‌پزشکی غیرمجاز در کوچه هشت‌متری منطقه موزیرج، که به‌صورت غیر مجاز مطب دندان‌پزشکی دایر کرده و بیماران را ویزیت می‌کرد، خبر داد.

دکتر قاسم زاده معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: با هماهنگی‌های به‌عمل آمده با دادستان عمومی و انقلاب بابل و تیم نظارت به سرپرستی دکتر علی نتاج معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، محل کار  این فرد مداخله‌گر در امور دندان‌پزشکی پلمب و پرونده جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارسال خواهد شد.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی بابل بر برخورد با افراد غیرمجاز در حوزه‌ی دندانپزشکی، پوست و زیبایی و طب سنتی عزم جدی دارد، مردم فریب تبلیغات غیرواقعی و اغواکننده‌ در این حوزه‌ها را نخورند.