تحویل یک دستگاه از بروزترین آمبولانس های دنیا به منطقه گتاب بابل در ایام دهه فجر

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر لعلی رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه از تحویل یک دستگاه آمبولانس به پایگاه اورژانس گتاب بابل خبر داد.

رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: به مناسبت دهه فجر یک دستگاه آمبولانس اسپرینتر ۳۱۵ با حضور فرماندار ویژه شهرستان بابل، امام جمعه شهر گتاب، بخشدار، معاون توسعه دانشگاه و دیگر مسئولین به پایگاه اورژانس گتاب تحویل داده شد.
دکتر لعلی بیان داشت: آمبولانس اسپرینتر ۳۱۵ اورژانس مجهز به تجهیزات مدرن روز دنیا شامل دی سی شوک و ونتیلاتور(دستگاه تنفس مصنوعی) و برانکاردهای مجهز جهت راحتی بیشتر بیماران می باشند و تجهیزات و امکانات به کار رفته در آنها از بروزترین های دنیا می باشد.
وی با بیان اینکه ارزش این آمبولانس بالغ بر ۲۰میلیارد ریال می باشد، اضافه کرد: این آمبولانس از لحاظ فنی و قدرت موتور، بالاتر و با سوخت گازوئیل کار می کند و سیستم  کمک های جلو و عقب و سیستم  تعلیق آمبولانس  تقویت  شده است.