مرکز جامع سلامت روستایی پوستکلا در بابل افتتاح شد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل از بهره مندی بیش از ۳۷۰۰ نفر از خدمات مرکز جامع سلامت روستایی پوستکلا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سیدفرزاد جلالی گفت: مرکز جامع سلامت روستایی پوستکلا با هزینه بالغ بر ۸ میلیارد ریال در دهه مبارک فجر افتتاح شد.

وی با بیان اینکه زمین این مرکز به متراژ ۸۰۰ مترمربع توسط خانواده نیک اندیش مرحوم سیدابوالقاسم موسوی مظهری به معاونت بهداشتی دانشگاه اهداشد، گفت: از خدمات این خانه های بهداشت و مرکز جامع سلامت روستایی ۱۴ روستا ، ۱۰۶۴ خانوار و ۳۷۰۰ نفر بهره مند می گردند.

وی گفت: مرکز جامع سلامت روستایی پوستکلا با مساحت ۵۰۰ متر مربع و بر اساس استانداردهای وزارتخانه بهداشت ساخته شده است.

دکتر جلالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرستان بابل یادآورشد: یکی از دستاوردهای ۴1ساله انقلاب، افزایش خانه های بهداشت برای شناسایی و درمان افراد است و در حال حاضر ۳۹ مرکز جامع سلامت شهری، ۱۷۵ خانه بهداشت، ۲۷ پایگاه سلامت و ۱۷ مرکز معین خدمات بهداشت شامل بهداشت خانواده، محیط و حرفه ای، بهداشت روان، و غیره خدمات دهی می کنند.