برگزاری ۲۱مین کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور در بابل

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قدیمی از برگزاری «بیست و یکمین کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور» بصورت مجازی از ۵ الی ۷ آذر در بابل خبر داد.

دکتر رضا قدیمی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: «بیست و یکمین کنگره سالیانه پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور» با هدف ارایه آخرین یافته های علمی و عملی مرتبط با محورهای کنگره، با توجه به شرایط کرونا، بصورت مجازی در تاریخ ۵ لغایت ۷ آذر ۱۳۹۹ با مشارکت دانشگاههای علوم پزشکی کشور به میزبانی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار می‌گردد.

وی بیان داشت: این همایش در ۶ پانل علوم بالینی، پایه، دارویی، بهداشت و دندانپزشکی و محورهای ویژه «سلامت سالمندی» و «تازه های کووید-۱۹» بیش از ۳۰ مقاله بصورت سخنرانی و ۸۵ پوستر از بیش از ۳۵ دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی ارایه می‌گردد.

دکتر قدیمی ادامه داد: از نکات برجسته داوری مقالات این دوره از همایش، رعایت اصول اخلاق در پژوهش، مشارکت موثر ارایه دهنده مقاله در انجام تحقیق (با تاییدیه رسمی معاونت پژوهشی دانشگاههای علوم‌پزشکی) و ... می‌باشد.

علاقمندان و دانشجویان گرانقدر میتواند اطلاعات دقیق همایش را در لینک زیر کسب نمایند: