فراخوان یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ در دانشگاه علوم پزشکی بابل

وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی با هدف گسترش و ترویج فرهنگ اسلامی – ایرانی ، ترویج فرهنگ سلامت با بهره مندی از ازابزار هنر و شناسایی و رشد استعدادهای فرهنگی و هنری دانشجویان و نخبگان جامعه، یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ را با شعار " هر خانه، یک پایگاه سلامت " برگزار می کند .

این جشنواره در 3 بخش دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشگاه های علوم پزشکی کشور در بخش های ذیل برگزار می گردد:
الف : بخش دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت با موضوع آزاد
ب: بخش ملی با موضوع فرهنگ سلامت "ویژه دانشجویان سایر دانشگاهها،کارکنان ، اساتید و عموم مردم"
ج: بخش بین الملل با موضوع فرهنگ سلامت
د : جایزه ویژه ، حمایت از مدافعان سلامت
دبیرخانه دانشگاهی جشنواره ضمن درخواست از دانشگاهیان جهت ثبت نام و ثبت اثر در سامانه یازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ، از آنان خواست جهت کسب اطلاعات بیشتر به کانال تلگرامی @jashnvarehfarhangi مراجعه نموده یا با شماره دبیرخانه دانشگاهی 8527279-0936 تماس بگیرند.
از اقدامات دبیرخانه دانشگاهی،برگزاری جشنواره درون دانشگاهی و کارگاه های آموزشی بوده،همچنین اعطای امتیاز فرهنگی ویژه اساتید و امتیاز ضمن خدمت ویژه کارکنان می باشد.
براساس فراخوان ، مهلت ثبت نام و ارسال آثار به یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ تا اول دی ماه ۱۳۹۹ خواهد بود.

علاقمندان می‌توانند جهت ثبت نام و ثبت آثار خود به نشانی اینترنتی https://festivalfjava.behdasht.gov.ir مراجعه کنند.