موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل در مرحله اول انفرادی دوازدهمین المپیاد دانشجویان پزشکی کشور

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قائمی مدیر EDC دانشگاه از موفقیت دانشجویان دانشگاه در مرحله اول انفرادی دوازدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور خبر داد.

دکتر مریم قائمی مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC) دانشگاه علوم پزشکی بابل با تبریک به کلیه اساتید و دانشجویان گفت: سید علیرضا موسوی مجد در حیطه آموزش پزشکی، زینب رضایی در حیطه آموزش پزشکی، علی عالیشاه در حیطه کار آفرینی، سارا کیهانی در حیطه مدیرت نظارت سلامت و سید امیر محمدرضایی مجد در حیطه تفکر علمی در علوم پایه موفقیت را کسب نمودند.

وی افزود: مرکز EDC با توجه به شرایط کرونا ؛ کلاسهای آمادگی دانشجویان را بصورت مجازی برگزار نمود.

دکتر قائمی ضمن تشکر از حمایتهای دکتر جلالی رییس دانشگاه، دکتر خیرخواه معاون آموزشی دانشگاه و اساتید مسئول حیطه ها، گفت: با توجه به همه گیری کرونا و حضوری بودن این آزمون؛ مطمئنا دانشجویانی که در شهرستانها ساکن بودند و در سال گذشته دارنده رتبه های برتر بودند نیز به  دانشجویان برگزیده امسال اضافه می شدند.