شدت و زمان بستری بیماران کووید ۱۹ در بابل بخش درمان را با مسائل جدیدی مواجه می‌کند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل هشدار داد که شدت روند بستری بیماران کووید ۱۹ در بیمارستان های بابل، وضعیت درمان را با مسائل جدیدتری مواجه خواهد کرد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید مصطفی قاسم زاده افزود: حداکثر ظرفیت بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی بابل در اشغال بیماران مبتلا به کرونا است و در مقابل بیمارانی هستند که نیازمند به خدمات بیمارستانی می باشند و این خطر ابتلا به بیماری کووید-19 را برای این افراد بیشتر می کند.

وی بیان کرد: از اول اسفندماه سال گذشته با مراجعه اولین بیمار مبتلا به ویروس کرونا در بیمارستان بابل، بخش درمان وارد کارزار مصاف با کرونا شد و تمام فضای بیمارستان های بابل و ظرفیت های عادی و ویژه بیمارستانی، پزشکان و کادر درمانی درگیر مبارزه با این ویروس شدند.

این مسئول شبکه درمانی بابل افزود: مبارزه با این ویروس در اواسط اردیبهشت روند ابتلا و بستری بیماران کووید- ۱۹ را در بیمارستان های بابل کاهش داد ولی از تیرماه با هیز دوم بیماری مجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران و بابل درگیر با پیک دوم کرونا شدند.

وی با بیان اینکه مازندران همواره یکی از مقاصد مسافرتی و توریستی  بوده و در سال های اخیر هم این روند ادامه داشته است ، گفت : اما با توجه به فراوانی بیماران مبتلا به کووید ۱۹ انتظار می رفت که امسال از مسافرت به مازندران و بابل پرهیز شود کمااینکه چنین اتفاقی نیفتاد و مسیرهای ورودی، ییلاقی و تفریحی، جنگل ها و پارک های جنگلی در اشغال ماشین ها و مسافران بوده و همین ازدحام بیش از اندازه باعث انتقال ویروس می شود.

دکتر قاسم زاده گفت: مبارزه با ویروس کرونا تنها یک ضلع ندارد که بهداشت و درمان و دارو  باشد بلکه همکاری و مشارکت اجتماعی، و  برخی از سیاست ها و ضوابط و قواعدی که دولت و مسئولان مرتبط وضع می کنند تاثیر مهمی بر کنترل ویروس کرونا دارد.

وی افزود: انتظار می رود که سیاست گذاران ، مسئولان و مردم ، کادر درمان و بهداشت را تنها نگذارند چرا که همکاران زیادی  به کرونا مبتلا شدند و بسیاری از آنها هم خسته شده اند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار داشت: نیاز است همت و حمیت بیشتری از طرف کل اجزای مبارزه با کرونا در راه شکست این ویروس مصرف شود.

اشتراک گذاری: