پلمب 895 اماکن عمومی شهرستان بابل از ابتدای اسفند

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مصطفی جوانیان از پلمب 895 اماکن عمومی در دو گام سالم سازی محیط و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در مبارزه با کرونا از ابتدای اسفند تاکنون در بابل خبر داد.

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل  با اشاره به اینکه در طرح سالم سازی محیط  1982  نفر در مبارزه با کرونا حضور فعال داشتند، گفت: حدود 1091 کیلومترمربع از شهرستان بابل شامل منازل واقع درمناطق قرمز، منازل موارد مبتلا به کرونا، منازل افراد فوت شده و.. با همکاری بخشداری ها، شهرداری ها، دهیاران و شوراها، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بسیجیان، گروههای جهادی و گروههای مردمی گندزدایی شد.

وی افزود: زندان شهرستان، مجتمع تحت پوشش بهزیستی، مراکز نگهداری کودکان بی سرپرست و بد سرپرست، مراکز نگهداری سالمندان دولتی بیش از 5 بار گندزدایی شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل  با اشاره به اینکه  100 درصد جانباختگان کرونا با پروتکل های بهداشتی دفن شده اند، بیان داشت: 24 هزار و 500 مورد بازرسی از مراکز تولیدی، خدماتی، صنایع شهرستان صورت گرفت و حدود 19670 واحد هم کد رهگیری سلامت دریافت نمودند.

دکتر جوانیان بیان داشت: از ابتدای اسفند تاکنون در دو گام سالم سازی محیط و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، بازرسی از مراکز و اماکن عمومی از سوی واحد بهداشت محیط معاونت بهداشتی انجام پذیرفت.

وی اذعان داشت: در گام سالم سازی محیط در بازرسی های مشترک با اماکن نیروی انتظامی و اصناف از 4853 اماکن بازدید بعمل آمد و 842 مکان پلمب گردید و 83 پرونده هم به مقامات قضایی ارجاع شد و بیش از 2 هزار قلیان نیز جمع آوری شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل  گفت: در گام دوم رعایت فاصله گذاری اجتماعی که از ابتدای تیر ماه شروع گردید، 10469 بازدید از اماکن عمومی صورت گرفت که 431 تعداد اخطاریه صادر شده و 53 واحد تعطیل و به دادگاه و تعزیرات معرفي  شدند وهمچنین سهمیه 46 واحد خبازي قطع گردید.

دکتر جوانیان اذعان داشت: در بررسی های صورت گرفته در گام دوم، خواربارفروشی ها کمترین و ادارات بیشترین رعایت در انجام نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را داشتند و پمپ بنزین ها، نانوایی ها، دفاتر پیشخوان، هایپرمارکت ها، قنادی و بانک ها به ترتیب بعد از خواربارفروشی ها کمترین رعایت در انجام پروتکل های بهداشتی را داشتند.