طراحی نرم افزار مدیریت کرونا توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مهندس اکبری از طراحی نرم افزار مدیریت کرونا ویژه شهرستان بابل خبر داد.

برای دانلود اپلیکیشن (اندرویدی) اطلاع رسان مدیریت کرونا بابل اینجا کلیک کنید.

مهندس اکبری مدیر اداره آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: تیم فناوری اطلاعات دانشگاه، نرم افزار مدیریت کرونا ویژه بابل را طراحی نموده تا همشهریان از آخرین وضعیت بیماری کرونا اطلاع یافته و آخرین اخبار را از این طریق دریافت نمایند.

وی اذعان داشت : این نرم افزار از دو بخش اطلاع رسانی و خدمات تشکیل گردید که آخرین اخبار،سوالات متداول، نحوه کمک رسانی به ستاد مردمی کرونا، قاب ماندگار، سامانه خود اظهاری ، آدرس و ساعات مراکز ارائه دهنده خدمات درمانی از آیکون های این اپلیکیشن می باشد.

مدیر اداره آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی بابل اظهار داشت: افرادی که علائم ابتلا به بیماری کرونا را دارند به قسمت خوداظهاری این نرم افزار مراجعه نمایند و پرسشنامه را تکمیل کنند تا همکاران ما از مراکز بهداشتی با آنها تماس گرفته شود و از شیوع این بیماری جلوگیری گردد.