۱۰۰۰ پرستار بابلی به کرونا مبتلا شدند

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سید فرزاد جلالی از مبتلا شدن ۱۰۰۰ پرستار بابلی به کرونا خبر داد.

دکتر جلالی رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل در نشست ستاد کرونای استان مازندران با حضور وزیر بهداشت با اشاره به اینکه حدود دو هفته شاهد روند صعودی شیوع کرونا در استان هستیم، گفت: سه هزار و هفتصد بابلی تحت مراقبت در منزل قرار دارند و هفتصد بیمار کرونایی محفوظ در این شهرستان نیز تحت مراقبت هستند.

او با بیان اینکه در مجموع بیش از ۹ هزار بیمار کرونایی بستری شدند، افزود: میانگین ۳۵ درصد تست‌های کرونایی مثبت بوده است.

دکتر جلالی یادآور شد: در حال حاضر ۴۲ بیمار در بخش مراقبت‌های ویژه و در مجموع ۲۱۶ بیمار بستری شده در شهرستان وجود دارد و تاکنون ۵۰ هزار بیمار معادل یک دهم جمعیت تحت پوشش سرپایی درمان شدند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل خاطرنشان کرد: تاکنون هزار پرستار به بیماری کرونا مبتلا و پنج شهید سلامت برای مهار و مقابله با کرونا تقدیم شده است.