آزمون آشنایی با قوانین شورای انضباطی و تکمیل فرم نظرسنجی دانشجویان در سال جاری به‌صورت مجازی برگزار می‌گردد

دبیر شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد: آزمون آشنایی با قوانین شورای انضباطی و تکمیل فرم نظرسنجی دانشجویان در سال جاری به‌صورت مجازی و در سامانه فرادید معاونت آموزشی دانشگاه برگزار می‌گردد.

به گزارش مفدابابل، دبیر شورای انضباطی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بابل خبر داد: آزمون آشنایی با قوانین شورای انضباطی  و تکمیل فرم نظرسنجی دانشجویان در سال جاری به‌صورت مجازی و در سامانه فرادید معاونت آموزشی دانشگاه برگزار می‌گردد.

دکتر قلی‌زاده ضمن تبریک به دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۹ دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: طبق دستورالعمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هر ساله به صورت الزامی جهت آشنایی دانشجویان با قوانین و مقررات کلاس حضوری در اولین نیمسال تحصیلی دائر می‌گردید و امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و برگزاری کلاس بصورت غیر حضوری مطالب به شکل PDF و فایل صوتی در اختیار تمامی دانشجویان  ورودی جدید قرار می‌گیرد.

دبیر شورای انضباطی دانشگاه همچنین افزود: کلیه دانشجویان موظف هستند بعد از مطالعه منبع آزمون درتاریخ ۶ بهمن ۹۹  ساعت ۱۱ صبح به سایت فرادید به آدرس azmoon.mubabol.ac.ir دانشگاه مراجعه و در آزمون شرکت نمایند.

وی در پایان گفت: دانشجویان  محترم بعد از اتمام آزمون می بایستی  فرم نظر سنجی را تکمیل نمایند.

جهت دانلود فایل صوتی کلیک نمایید.

جهت دانلود فایل منبع آزمون کلیک نمایید.