افتتاح «خانه بهداشت» روستای خلیل‌کلا بندپی شرقی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر مصطفی جوانیان از افتتاح «خانه بهداشت» روستای خلیل‌کلا بندپی شرقی بابل خبر داد.

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: خانه بهداشت روستای خلیل‌کلا از توابع بخش بندپی شرقی بابل با هزینه بالغ بر ۵میلیارد ریال ساخته شد که با حضور مسئولین شهرستان بابل افتتاح گردید.

وی با اشاره به اینکه زمین این مرکز به متراژ ۴۰۰ مترمربع توسط دهیاری روستای خلیل‌کلا اهدا شد، بیان داشت: بنای این مرکز به مساحت ۱۲۰ مترمربع با مشارکت ۳ میلیارد ریالی نیکوکار نیک‌اندیش «دکتر محمود خسروی» عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل و ۲ میلیارد ریالی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم‌پزشکی بابل ساخته شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: از خدمات این خانه بهداشت ۶۴۴ نفر بهره‌مند می گردند که از این جمعیت ۳۶۶ نفر افراد میانسال و سالمند و ۲۷۸ نفر کودک، نوجوان و جوان هستند.

دکتر جوانیان ادامه داد: یکی از دستاوردهای۴۲ساله انقلاب، افزایش خانه های بهداشت برای شناسایی و درمان افراد است و در حال حاضر ۳۹ مرکز جامع سلامت شهری، ۱۷۶ خانه بهداشت، ۲۷ پایگاه سلامت و ۱۷ مرکز معین خدمات بهداشت خدمات‌دهی می‌کنند.