افتتاح پایگاه سلامت گوهردشت و خانه بهداشت دومیرکلا در بابل با هزینه ۱۷ میلیارد ریال

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان از افتتاح پایگاه سلامت گوهردشت و خانه بهداشت دومیرکلا در بابل در هشتمین روز از دهه مبارک فجر یا حضور مسئولین شهرستان خبر داد.

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل:  در هشتمین روز از دهه مبارک فجر پایگاه سلامت حاشیه شهری گوهردشت تحت نظر مرکز خدمات جامع سلامت شهری شهید کشوری با هزینه ۱۶ میلیارد ریال و خانه بهداشت دومیرکلا گنج‌افروز با هزینه ۱ میلیارد ریال با حضور خیرین، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل و دیگر مسئولین افتتاح شد.

وی ادامه داد: زمین پایگاه سلامت گوهردشت به مساحت ۵۰۰ مترمربع از طرف نیکوکار نیک‌اندیش زنده‌یاد حاج سیدرضا کشاورزی اهدا شد و بنای ساخاتمان نیز با زیربنای ۱۴۰ مترمربع از طرف زنده‌یاد حاجیه خانم زینب فلاحتی ساخته شد و به بهره‌برداری رسید.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل بیان داشت: خانه بهداشت روستای دومیرکلا گنج افروز از توابع بخش مرکزی شهرستان بابل، در زمینی به مساحت ۱۳۰ مترمربع و با زیربنای ۱۰۰ مترمربع ساخته شد.