افتتاح خانه‌های بهداشت درویش خیل و صلح‌دارکلا در بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان از افتتاح خانه‌های بهداشت درویش خیل و صلح‌دارکلا در نهمین روز از دهه مبارک فجر با حضور مسئولین شهرستان خبر داد.

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: خانه بهداشت روستای درویش‌خیل زیر نظر مرکز خدمات جامع سلامت شهید رستمی در زمینی به مساحت ۳۰۰ مترمربع با زیربنایی به مساحت ۱۲۰ مترمربع و با هزینه بالغ‌بر ۱۴۰ میلیون تومان ساخته شد.

وی افزود: زمین خانه بهداشت روستای درویش‌خیل توسط نیکوکار نیک‌اندیش حاجی عزیزنژاد اهدا شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: خانه بهداشت روستای صلح‌دارکلا از توابع بخش بندپی غربی زیر نظر مرکز خدمات جامع سلامت صلح‌دارکلا در زمینی به مساحت ۳۰۰ مترمربع با زیربنایی به مساحت ۱۲۰ مترمربع با اعتبار ۳۰۰ میلیون تومان ساخته شد.

دکتر جوانیان بیان داشت: زمین خانه بهداشت روستای صلح‌دارکلا توسط نیکوکار نیک‌اندیش حاجی امان‌ا.. امانی اهدا شد.