مرگ‌و‌میر کرونا در مردان بیشتر از زنان است

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان از میزان مرگ‌و‌میر بیشتر کرونا در مردان نسبت به زنان خبر داد.

دکتر جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به اینکه مردان کمتر به سلامتی خودشان توجه می کنند، گفت:  لازم است که مردان در طول سال با مراجعه به مراکز بهداشتی و پزشکان خانواده آزمایش‌های مربوط به فشارخون، آزمایش قند، چربی خون و پروستات را انجام دهند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل با ذکر این نکته که میزان مرگ‌و‌میر بیماری کرونا در مردان بالاتر از زنان است،اظهار داشت: توصیه می شود افراد بالای ۴۰ سال بصورت سالانه برنامه های مراقبتی خودشان را نزد پزشکان خانواده داشته باشند.

این مسئول گفت: توفیق بسیار خوبی است که در سطح استان و دانشگاه علوم پزشکی بابل پزشکان خانواده را داریم که کار مراقبت از مردم را به آنها سپردیم.