جشنواره عکس، فیلم و نمایشگاه «روایت همدلی» تمدید شد

به گزارش روابط عمومی روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل،  جشنواره عکس، فیلم و نمایشگاه «روایت همدلی» تا ۳۰ اسفند ۹۹ تمدید شد.

فراخوان جشنواره عکس، فیلم و نمایشگاه «روایت همدلی» ویژه سازمان ها و دانشکده ها / مراکز تابعه

در روزگار ما، بحرانی  به نام همه گیری کرونا؛ جهان را متاثر کرده و لحظاتی دشوار و جانکاه برای مردمان رقم زده است. کرونا همانند هر واقعه ی تلخ دیگر ،با گذر زمان و با صبر و تحمل و تدبیر خواهد گذشت؛ در کنار همه تلخی ها و نامهربانی های این حادثه سخت؛ کسانی بودند که با ایثارگری و از جان گذشتکی صحنه هایی زیبا، دلنشین و آسمانی خلق کردند که برای همیشه در حافظه تاریخی ماندگار خواهد شد.

عکس و فیلم ، ثبت لحظاتی  است که با گذشت زمان خاطره می شود.صامت مصوتی است که در چشم بر هم زدنی با هر زبانی سخن می گوید و مرزهای قراردادی را با پیوند چشم و دل و احساس در می نوردد و بر جان هر بیننده می نشیند.

از آغاز پیدایش هنر عکاسی و هنر هفتم تاکنون، رخدادهای بسیاری در قاب زمان ثبت شده است. اشک ها و لبخند های بی شماری  در نقطه طلایی کادر دوربین جای گرفته  تا زودتر بر دل مخاطب بنشیند.

سند ماندگاری که جنگ ها و پیروزی ها، زخم و دردها، تولد ها و مرگ ها، جاذبه های طبیعی و میراث فرهنگی و  تاریخی، آداب و رسوم اقوام و قبایل و ملل، حوادث طبیعی و غیر طبیعی  و....را ماندگار می کند عکس و فیلم  است.

به همین منظور مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد برای ماندگاری روایت تصویری  تلاش ها و جان نثاری مدافعان سلامت بعنوان پیشگامان خط مقدم مقابله با کرونا و همچنین مردمی که جانانه به میدان آمدند و با حمایت و همدلی خود عبور از این بحران را ممکن کردند؛ جشنواره عکس، فیلم و نمایشگاه «روایت همدلی» را برگزار می کند. این جشنواره در سطح دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور و سازمان های تابعه وزارت بهداشت  با اهداف و شرایط زیر برگزار می شود.

اهداف جشنواره

•    مستند سازی  همه گیری  کرونا بعنوان بزرگترین چالش قرن اخیر حوزه سلامت
•    نگاهداشت تلاش های ارزشمند مدافعان سلامت
•    ثبت همراهی و همدلی مردم برای رفع این بحران
•    انتقال تجربیات و مدیریت دانش  بعنوان سندی برای آیندگان

شرایط  و نحوه ارسال آثار

• شرکت برای عموم همکاران وزارت بهداشت و دانشگاه ها / دانشکده های علوم پزشکی و دانشجویان این دانشگاه ها  آزاد است.

• شرکت کنندگان می توانند حداکثر تعداد 5 تک عکس و یک مجموعه عکس شامل ۴ تا ۶ عکس به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

• عکس های ارسالی با ذکر مشخصات ؛ نام و نام خانوادگی عکاس و فیلمساز / کد ملی / تحصیلات/ نام شهر یا استان/ مکان سوژه عکس و فیلم/ به آدرس @webdafestival در شبکه اجتماعی تلگرام  ارسال شود.

• عکس‌ها می بایست با فرمت jpeg در اندازه‌ی، ضلع کوچک حداقل ۲۵۰۰ پیکسل و حداکثر حجم فایل ۱۰مگابایت، بارگذاری شوند. ارسال عکس های گرفته شده با گوشی موبایل بلامانع است. (حداقل رزولوشن عکس های موبایلی باید از ۸ مگاپیکسل کمتر نباشد).

• فیلم های ارسالی در قالب مستند و داستانی، کوتاه و بلند، موبایلی، تیزر با کیفیت  HD و  FULL HD باشد.

• ارسال آثار ویدئویی در قالب DVD، فلش و یا هارد به آدرس دبیرخانه جشنواره

• فیلم هایی که از لحاظ فنی  و کیفی فاقد استانداردهای لازم باشند از جشنواره حذف می‌شوند.

• ویرایش عکس در حد اصلاح نور و رنگ و کراپ تا آنجایی مجاز است که به اصالت عکس خدشه‌ای وارد نکند. دبیرخانه‌ از پذیرش عکس‌های فتومونتاژ، کولاژ، پانوراما و HDR معذور است.

• عکس‌ وفیلم های  ارسالی، نباید دارای امضای عکاس، پاسپارتو، حاشیه، تاریخ، واترمارک، لوگو یا هرنشانه‌ی تصویری باشند.

• عکس‌ و فیلم ها باید دارای عنوان بوده و اطلاعات مربوط به مکان و زمان عکس‌برداری در هنگام بارگذاری در سایت در قسمت توضیحات درج شوند.

• از نظر برگزار کننده، ارسال کننده‌ی عکس و فیلم مالک اثر شناخته می‌شود. هرگونه مسئولیت ناشی از آن و پاسخگویی به پیامدهای حقوقی ناشی از آن با ارسال کننده‌ی اثر خواهد بود.

• برگزار‌کننده حق استفاده از عکس‌ و فیلم های  پذیرفته شده را برای چاپ و پخش در کتاب، بروشور و انتشارات و نشر در فضای مجازی و رسانه ها، با ذکر نام عکاس و فیلمساز برای خود محفوظ می‌دارد.

• ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات این جشنواره و تصمیم‌گیری در مورد مسائل پیش‌بینی نشده با برگزارکننده است.

• گواهی شرکت و تقدیرنامه به آثار راه یافته و منتخب ارائه می گردد.

موضوعات:

•    کرونا و مدافعان سلامت
•    کرونا و همدلی مومنانه
•    کرونا ، فناوری و نوآوری
•    کرونا ، دانشجو و دانشگاه
•    کرونا و تحریم های ظالمانه
•    کرونا و خانواده مدافعان سلامت
•    طرح شهید حاج قاسم سلیمانی
•    کرونا و برنامه ی "هر خانه یک پایگاه سلامت "
•    در خانه بمانیم
•    شهدای مدافع سلامت
•    من ماسک می زنم
•    کرونا و دورکاری
•    کرونا و فضای مجازی

آخرین مهلت  ارسال آثار

آخرین مهلت ارسال آثار تا تاریخ ۹۹/۱۲/۱۵ است که پس از آن آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره توسط هیات داوران مورد ارزیابی قرارگرفته و به نفرات برتر هدایای نفیسی اهدا خواهد شد. همچنین این آثار در مجموعه ای با نام «روایت همدلی» چاپ و منتشر خواهد شد.

آدرس دبیرخانه

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشور، دبیر خانه جشنواره عکس و نمایشگاه «روایت همدلی» جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص عکس با آقای محمد نسیمی به شماره همراه ۰۹۱۲۲۵۰۶۱۶۵ - ۰۹۳۸۲۹۷۹۰۴۰ و همچنین در خصوص فیلم با سرکار خانم گودرزی به شماره همراه ۰۹۳۵۵۱۶۳۲۶۹ تماس حاصل فرمائید.
سامانه پیامکی: ۳۰۰۰۶۱۱۵

شرکت کننده گرامی در جشنواره روایت همدلی

ضمن آرزوی توفیق و قدردانی از مشارکت شما در این جشنواره به اطلاع می رساند جهت ارسال آثار، فرم پیوست را تکمیل و به آیدی  webdafestival@ یا شماره ۰۹۳۸۲۸۷۹۰۴۰ در فضای مجازی ارسال فرمایید.

فرم شرکت در جشنواره عکس و فیلم روایت همدلی را از اینجا دانلود کنید.