تقدیر وزیر بهداشت از رئیس اداره روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اهدای لوح سپاس از رئیس اداره روابط عمومی و امور بین الملل به دلیل مدیریت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در نبرد با ویروس منحوس کرونا قدردانی کرد.

متن تقدیر بدین شرح می باشد.

جناب آقای دکتر مهدی شهبازی
مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بابل

رسالت حوزه ارتباطات؛ تعامل سازنده با جامعه در سایه اطلاع رسانی به هنگام، دقیق و شفاف است.
همه گیری بی سابقه ویروس کرونا کارکردهای ارتباطات اجتماعی را در هم پیچیده و تعریف جدیدی از رسانه و اطلاع رسانی، پیش روی فعالان این حوزه گذارده است تا جایی که شاید بتوان دوره حاضر را نقطه عطف مدیریت ارتباطات نامید.
اکنون، سالی مملو از خاطرات و مخاطرات را پشت سر میگذاریم و اگر نبود لطف و عنایت خداوند بزرگ و همفکری و همراهی مدافعان سلامت در همه سطوح و حوزه ها، موفقیت های گرانسنگ امروز حاصل نمی شد.
با استعانت از الطاف لایزال الهی، از تلاش ارزشمند جنابعالی در مدیریت اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در نبرد با ویروس منحوس کرونا قدردانی نموده و از محضر یکتای بی همتا، سلامت و سعادت شما را مسالت دارم.

دکتر سعید نمکی
 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی