فارغ التحصیلی نخستین دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیوتراپی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانشیر از فارغ التحصیلی نخستین دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیوتراپی دانشکده توانبخشی این دانشگاه خبر داد.

دکتر خدابخش  جوانشیر رئیس دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: جلسه دفاع از پایان نامه خانم عطیه حبیب زاده نخستین دانشجوی کارشناسی ارشد فیزیوتراپی در سالن آمفی تئاتر دانشکده توانبخشی با رعایت کلیه پروتوکل های بهداشتی برگزار شد.

وی با اشاره به اینکه دانشکده توانبخشی قابلیت پذیرش دانشجویان دکترای تخصصی فیزیوتراپی را دارد، بیان داشت: دانشکده توانبخشی از سال ۱۳۹۶ پذیرش دانشجوی ارشد را شروع کرده است و در حال حاضر ۲۲ دانشجوی ارشد مشغول تحصیل هستند که پایان نامه ۱۵ نفر آنان در حال اجرا و یا در مراحل نهایی است.