بازدید شبانه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل از بیمارستانهای کودکان امیرکلا و آیت‌الله روحانی

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، «دکتر سیدناصر عمادی» سرپرست دانشگاه در طی بازدیدی ۳ ساعته از مراکز آموزشی درمانی امیرکلا و آیت الله روحانی از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات قرار گرفت.

در این بازدید که از ساعت ۲۳:۳۰ الی ۳ بعد از نیمه‌شب به طول انجامید، سرپرست جدید دانشگاه با بیماران و همراهان، دستیاران تخصصی و دانشجویان، پرستاران و پرسنل گفتگو نموده و ضمن قدردانی از تلاش‌های مدافعین سلامت، صبورانه و صمیمانه به صحبت‌های آنان گوش فرا دادند و بر حل مشکلات بر اساس ظرفیت‌های موجود تاکید داشتند.

دکتر عمادی از دستیاران تخصصی، دانشجویان و کادر درمان خواستند مشکلات موجود را واقع‌بینانه و مستند و همچنین با راهکار ارائه دهند و قول دادند از طریق بررسی‌های تخصصی و همیاری متقابل پیگیر تحقق مطالبات کادر سلامت باشند.