کسب رتبه های برتر آزمون های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی ۱۴۰۰ توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر خیرخواه از کسب رتبه های برتر آزمودن دانشنامه (بورد) تخصصی و فوق تخصصی رشته های بالینی دانشگاه علوم پزشکی بابل در سال ۱۴۰۰ خبر داد.

دکتر فرزان خیرخواه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل افزود: دکتر محمدمهدی درزی بعنوان اولین دستیار فارغ التحصیل رشته ارولوژی موفق به کسب رتبه نخست بورد در این رشته تخصصی شد.

وی  با اشاره به اینکه ۵ دستیار جزء ۵ درصد برتر آزمون بورد تخصصی کشور شدند، گفت: از هر گروه اطفال، ارولوژی، بیهوشی، داخلی و روانپزشکی یک دستیار موفق به کسب رتبه ۵ درصد اول آزمون بورد شد.

این مسئول همچنین با اشاره به اینکه ۹ دستیار جزء ۱۰ درصد برتر آزمون بورد تخصصی کشور شدند، افزود: کسب رتبه ۱۰ درصد اول آزمون بورد: از گروه های اطفال ۱ نفر، ارتوپدی ۱ نفر، ارولوژی ۱ نفر، بیهوشی ۱ نفر، داخلی ۳ نفر و روانپزشکی ۲ نفر موفق به کسب رتبه ۱۰ درصد اول آزمون بورد شدند.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: دکتر کیوان لطیفی در آزمون بورد فوق تخصصی ICUجز ۱۰ درصد برتر کشور شدند.

دکتر خیرخواه بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی بابل در بین دانشگاههای کلان منطقه با ۳۶ درصد حایز رتبه اول و بدنبال آن دانشگاه های علوم پزشکی مازندران و گیلان به ترتیب با ۳۰ و ۲۸ درصد، دوم و سوم می باشند.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای تمامی افزود: این موفقیت را به این عزیزان، اساتید محترم گروههای مربوطه و مسئولین محترم دانشگاه تبریک عرض میکنیم.