مشارکت ۳۰ میلیارد ریالی خیرین در پروژه های عمرانی بیمارستان یحیی نژاد

به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل، دکتر سالکی از کمک و مشارکت ۳۰ میلیارد ریالی خیرین در پروژه های عمرانی يك سال اخير بیمارستان خبر داد.

دکتر محمد سالکی رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل گفت: ساخت قسمت دوم بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان با با مشارکت ۶ میلیارد ریالی گروه دانش آموختگان مدرسه دانش با ۶ تخت ساخته و توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل با هزینه ۴ میلیارد ریالی به تجهیز شد.

وی بیان داشت: ساخت قسمت اول بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان نیز توسط گروه دانش آموختگان دبيرستان ملي دانش بابل به مديريت جناب آقاي مهندس قاسمي  در سالهای گذشته انجام شده بود.

دکتر سالکی اذعان داشت: بخش پاتولوژی این مرکز توسط خانواده مرحوم شجاعی و همسر محترمشان سرکار خانم غفاری با هزینه‌ای بالغ بر ۹ میلیارد ریال بهسازی و بهره برداری شد.

این مسئول ادامه داد: بازسازی بخش اعصاب روان زنان توسط مهندس زین‌العابدین خانجانی، خانم صدیقه مبلغ اسلام و مهندس ترنم خامسیان با هزینه ۹ میلیارد ریال صورت پذیرفت.

دکتر سالکی افزود: پروژه دیگر ساخت بخش سی‌تی‌اسکن مرکز توسط دکتر  ناصر سالکی از گروه دانش‌آموختگان مدرسه دانش بابل بود که این پروژه با مشارکت ۳۵۰ میلیون تومانی خیر و ۲۵۰ میلیونی دانشگاه انجام وبه بهره برداری رسيد.

رئیس بیمارستان شهید یحیی نژاد بابل گفت: ساخت سالن مربوط به دستگاه چهارم اکسیژن‌ساز در بحران کرونا با مشارکت ۳۰۰ میلیون تومانی آقای جعفر روستایی صورت پذیرفت.