راه‌اندازی واکسیناسیون سیار در بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان از راه اندازی واکسیناسیون سیار در بابل خبر داد.

دکتر مصطفی جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: کلیه کادر بهداشت و درمان و افراد بالای ۶۰ سال و بیماران خاص برای تزریق نوبت سوم به مراکز تجمیع مصلی و سالن ورزشي دانشگاه علوم پزشكي و يا به مركز بهداشت مربوطه مراجعه نمايند.

وی ادامه داد: مرکز واکسیناسیون خودرویی و سایت شهید سردار سلیمانی در سالن سپاه به علت کاهش بار مراجعات بسته و سایت سیار معاونت بهداشتی در سطح شهرستان بابل راه اندازی شد.

دکتر جوانیان بیان داشت: سایت سیار واکسیناسیون بر اساس برنامه مدون در نقاط مختلف شهر بابل مستقر می باشد و همشهریان می‌توانند برای تزریق واکسن مراجعه نمایند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل اذعان داشت: ارگان هایی که تمایل به دریافت واکسن دارند می توانند با تماس و هماهنگی با مسئول واکسیناسیون معاونت بهداشتی درخواست تیم سیار برای مراجعه به محل جهت واکسیناسیون پرسنل خود اقدام نمایند.