بازسازی مرکز خدمات جامع سلامت دیوا توسط خیرین

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان از بازسازی و افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت دیوا با حضور مسئولین خبر داد.

دکتر مصطفی جوانیان «معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل» گفت: مرکز خدمات جامع سلامت دیوا پس از بازسازی با حضور خیرین منطقه دیوا، دکتر عمادی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر قاسم زاده معاون درمان و جمعی از مسوولین محلی افتتاح شد.
وی بیان داشت: خانه بهداشت زیر نظر مرکز خدمات جامع سلامت دیوا هستند که مجموعا ۵۰۵۰ نفر را تحت پوشش دارند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل ادامه داد: زمین این مرکز در مساحت تقریبی ۱۴۰۰ مترمربع در سال ۱۳۴۷ توسط زنده‌یاد مظفری اهدا و توسط زنده‌یاد نوشیروانی به مساحت ۴۵۰ مترمربع ساخته شد.

این مسئول افزود: نکته بسیار مهم و ارزشمند این است که مردم عزیز این منطقه در ادامه مسیر نیکان خود در بازسازی این مرکز اهتمام ویژه ای داشتند و تمام هزینه بازسازی و خرید تجهیزات با کمک نیکوکاران انجام شدیم.