۳ استاد دانشگاه علوم پزشکی بابل در میان پژوهشگران برتر استان مازندران

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، بیست و دومین دوره گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری استان مازندران ۱۹ آذر بصورت مجازی برگزار شد و در این مراسم پژوهشگران و فن آوران برتر استان در حوزه های مختلف مورد تجلیل قرار گرفتند.

گفتنی است در این دوره در گروه علوم پزشکی ۵ نفر از پژوهشگران برتر استان معرفی شدند که دکتر علی بیژنی، هیات علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی بابل، بعنوان برگزیده بخش علوم پایه و دکتر رضا قدیمی، استاد گروه پزشکی اجتماعی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل، در بخش بالینی در جشنواره سال ۱۴۰۰ مورد تقدیر قرار گرفتند.

قابل ذکر است: در این دوره نیز همچون سال گذشته، ۲ محقق فعال در حوزه کووید-۱۹ نیز معرفی شدند که دکتر پرویز امری مله، استاد گروه بیهوشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل بعنوان برگزیده سال ۱۴۰۰ معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

شایان ذکر است که انتخاب پژوهشگران برتر استان در حیطه های مختلف بر اساس ارزیابی عملکرد ۵ ساله محققین ثبت شده در سامانه پژوهش و فناوری استان مازندران صورت میپذیرد.