فضای دانشگاه علوم پزشکی بابل معطر به عطر شهید گمنام شد

به گزارش روابط‌عمومی و امور بین‌الملل «دانشگاه علوم‌پزشکی بابل»، طی مراسمی باشکوه، صبح روز سه‌شنبه ۱۴ دی ۱۴۰۰ با حضور دکتر مظفرپور سرپرست دانشگاه،‌ اعضای هیأت علمی، کارکنان، مسئولین و دانشجویان، پیکر شهید گمنام ۲۷ ساله از عملیات بدر، تشییع شد.

پیکر پاک این شهید عزیز از جلوی درب اصلی دانشگاه تا مسجد امام علی(ع) بر روی دستان مسئولین، کارکنان، دانشجویان تشییع شد و بر سر مزار شهدای دانشگاه طواف داده شد.

اساتید، کارمندان و دانشجویان نیز همگام با مسئولین دانشگاه با حضور پرشور خود با آرمان‌های امام راحل، حضرت امام خمینی (قرس سره الشریف) میثاق مجدد و به ندای رهبر فرزانه انقلاب،‌ حضرت آیت ا... خامنه ای لبیک گفتند.

در این مراسم حجت الاسلام ترابیان در منزلت مقام حضرت زهرا(س) و حاج قاسم سلیمانی به ایراد سخنانی پرداختند. قرائت زیارت عاشورا، مداحی از برنامه های این مراسم بود.