به صدا درآمدن زنگ خطر افزایش مبتلایان به کرونا

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: اگر روند رعایت شیوه نامه‌ها به همین ترتیب پیش رود مبتلایان به کرونا افزایش خواهد یافت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان گفت: اگر روند رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی به همین ترتیبی که هم اکنون شاهد آن هستیم در کشور پیش رود متاسفانه شاید شاهد افرایش مبتلایان به کرونا باشیم.

میزان موارد ابتلا به کرونا در تمامی کشور‌های اطراف ایران در حال افزایش است که زنگ خطری برای کشور می‌باشد.
به گفته دکتر جوانیان راه حل جلوگیری از افزایش کرونا در درجه اول تزریق واکسیناسیون به صورت کامل است به ویژه افرادی که از دوز دوم واکسن آنها ۳ ماه گذشته هر چه سریع‌تر برای دوز سوم اقدام کنند.

کسانی هم که از دوز دوم آن‌ها ۳ ماه نگذشته است هنوز سطح ایمنی مناسبی دارند.
به گفته دکتر جوانیان در درجه دوم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است که همچنان استفاده از ماسک، رعایت فاصله اجتماعی و عدم حضور در فضا‌های بسته و تجمعات مورد تاکید است که امیدواریم  با رعایت این موارد وارد پیک ششم در کشور نشویم.