آقای ۴۷ ساله محمودآبادی با اهدای عضو جان ۳ بیمار را نجات داد

به روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر سیفی از نخستین مورد شناسایی شده مرگ مغزی در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

دکتر شهرام سیفی «معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل» گفت: زنده‌یاد جانبخش « آقای موسی رمضانیان» آقای ۴۷ ساله اهل روستای  ملاکلا شهرستان محمودآباد،  بدلیل سکته مغزی دچار خونریزی شده و به بیمارستان آیت‌ا.. روحانی (ره) بابل منتقل گردید و علی‌رغم تلاش پزشکان و همکاران ICU داخلی، دچار مرگ مغزی شد که با رضایت خانواده جهت اهدای عضو به تهران منتقل گرديد.

وی بیان داشت: اعضای بدن این بیمار مرگ مغزی شامل کبد و دو کلیه به ۳ نفر و همچنین نسوج بیمار به چندین نفر حیات دوباره بخشید.

معاون درمان دانشگاه علوم‌پزشکی بابل ادامه داد: زنده‌یاد جانبخش « آقای رمضانیان» هشتاد و چهارمین مورد شناسایی شده مرگ مغزی توسط این معاونت از سال ۸۵ و نخستین مورد در سال ۱۴۰۱ بود.