کنترل نظارت و بازرسی از اماکن عمومی در شهرستان بابل

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر جوانیان معاون بهداشتی دانشگاه بهمراه کارشناسان و بازرسین معاونت از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی در ایام تعطیلات نوروزی بازدید نمودند.

دکتر جوانیان معاون بهداشتی «دانشگاه علوم پزشکی بابل» در حاشیه این بازدید گفت: در طی این طرح همکاران بازدیدهای ویژه ای از اماکن و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اقامتی دارند.

وی با اشاره به اینکه همکاران ما بر صنوفی که خدمات غذایی ارائه می کنند، نظارت ویژه ای دارند، بیان داشت: امیدواریم  این نظارت‌ها، سلامتی را برای مردم عزیز به خصوص مسافران عزیز بهمراه داشته باشد.

معاون بهداشتی «دانشگاه علوم پزشکی بابل» افزود: بعد از دو سال به خاطر انجام واکسیناسیون در سطح کشور، فعالیتهای تفریحی، مسافرتی و سیاحتی مجدا شروع شده است.